Sporo pečena plećka, pire od bundeve i mlade brokule

Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.

Sastojci

  • 1. Stavite plećku u kalup za pečenje
  • 2. U isti kalup dodajte češnjak, naribani đumbir, sol, bbq umak, slatki tajlandski umak od čilija, pire od jabuke i smeđi šećer
  • 3. Sve sastojke utrljajte u plećku i stavite u pećnicu
  • 4. Bundevu narežite, nauljite, posolite i stavite u kalup koji je u pećnici
  • 5. Mladu brokulu stavite u lonac s vodom
  • 6. Kada voda zavrije, kuhajte još tri minute, zatim prebacite u ledeno hladnu vodu
  • 7. Izvadite bundevu iz pećnice i napravite pire
  • 8. Poslužite – dodajte kiselo vrhnje vašem pireu

Priprema

  • Plećka
  • Češnjak
  • Đumbir
  • Sol
  • BBQ umak
  • Slatki tajlandski umak od čilija
  • Pire od jabuke
  • Smeđi šećer
  • Bundeva
  • Mlada brokula
  • Voda

Povezani recepti

Vidi sve