Sporo pečena plećka, pire od bundeve i mlade brokule
Recept iz: Hera Te Kurapa
Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.
Sastojci
- 1. Stavite plećku u kalup za pečenje
- 2. U isti kalup dodajte češnjak, naribani đumbir, sol, bbq umak, slatki tajlandski umak od čilija, pire od jabuke i smeđi šećer
- 3. Sve sastojke utrljajte u plećku i stavite u pećnicu
- 4. Bundevu narežite, nauljite, posolite i stavite u kalup koji je u pećnici
- 5. Mladu brokulu stavite u lonac s vodom
- 6. Kada voda zavrije, kuhajte još tri minute, zatim prebacite u ledeno hladnu vodu
- 7. Izvadite bundevu iz pećnice i napravite pire
- 8. Poslužite – dodajte kiselo vrhnje vašem pireu
Priprema
- Plećka
- Češnjak
- Đumbir
- Sol
- BBQ umak
- Slatki tajlandski umak od čilija
- Pire od jabuke
- Smeđi šećer
- Bundeva
- Mlada brokula
- Voda
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Luke Nguyen
Salata sa zelenom papajom i sušenim bizonovim mesom
Recepti Adam Liaw
Janjeća lopatica s hrskavim krumpirom iz pećnice
Recepti Mark Moriarty
Burritosi sa steakom
Recepti Mark Moriarty
Porchetta
Recepti Mark Moriarty
Giros s janjetinom
Recepti Mark Moriarty
Janjeći boulangère
Recepti Curtis Stone
Janjetina s koricom od bilja i pečenim Cherry rajčicama
Recepti Lora i Stoyan
Domaći ćevapi od janjetine
Recepti Lora i Stoyan
Brzo varivo sa svinjskim kotletima
Recepti Lora i Stoyan
Brza musaka