Složenac s prokulicama
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Uzavrite
vodu u loncu te ubacite prokulice. Neka se kuhaju četiri minute dok ne budu al dente.
Zagrijte pećnicu na 200 ºC (ventilacija). Sir i šunku narežite na kockice. Sitno nasjeckajte peršin. Pomiješajte sastojke te začinite solju i paprom. Raspodijelite mješavinu u posudi za pečenje te prelijte vrhnjem. Pecite složenac oko 15 minuta na 200 ºC.
Sastojci
- Sastojci400 g tjestenine penne 500 g prokulica 100 g zrelog sira 250 g minirajčica 200 ml vrhnja sol svježe mljeveni papar
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom