Zagrijte tavu s poklopcem na srednjoj vatri.

U tučku zgnječite limunsku travu s malo soli.

Dodajte vaniliju, med i sok limete.

Sada pomiješajte s kokosovim mlijekom.

Pripremite pergamente tako što ćete staviti 4 lista papira za pečenje na 4 komada folije. Stavite hrpicu mrkve u sredinu papira za pečenje i dodajte škampe. Prelijte marinadom i umotajte paketić.

Paketić stavite u tavu ili na roštilj.

Pokrijte poklopcem ako koristite tavu i pecite 5 do 6 minuta.

Sastojci

  • 20 zelenih škampi, očišćenih
  • 2 mrkve, narezane na štapiće
  • 1x 3cm limunske trave, zgnječene i sitno nasjeckane 
  • 1 štapić vanilije, bez sjemenki 
  • 1 jušna žlica meda 
  • sok 1 limete
  • 4 jušne žlice kokosovog vrhnja  
  • malo soli

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve