Opis

Način pripreme

Stavite vlasac, krastavac, ukiseljeni đumbir, jalapeno, sjemenke sezama i kavijar u zdjelicu. Blago pomiješajte žlicom tako da se svi sastojci podjednako rasporede. U malu šalicu dodajte mirin, sojin umak i sake. Lagano odvojite meso kamenice od školjke i žlicom stavite u čašicu za žestice. Dodajte žličicu salse povrh kamenice I prekrijte dressingom od sakea. 

Sastojci

Sastojci

  • 6 kamenica
  • 14 g svježeg sjeckanog vlasca
  • 14 g na sitne kockice isjeckanog krastavca
  • 14 g sitno sjeckanog ukiseljenog đumbira
  • 14 g na sitne kockice nasjeckanog jalapeno čilija
  • 5 g preprženih sjemenki sezama
  • 1 žlica kavijara od lososa
  • 2-3 žlice mirin rižinog vina
  • žličica sojinog umaka
  • 3 žlice Sakea

Povezani recepti