Shooteri s kamenicama

Način pripreme

Stavite vlasac, krastavac, ukiseljeni đumbir, jalapeno, sjemenke sezama i kavijar u zdjelicu. Blago pomiješajte žlicom tako da se svi sastojci podjednako rasporede. U malu šalicu dodajte mirin, sojin umak i sake. Lagano odvojite meso kamenice od školjke i žlicom stavite u čašicu za žestice. Dodajte žličicu salse povrh kamenice I prekrijte dressingom od sakea. 

Sastojci

  • Sastojci 6 kamenica 14 g svježeg sjeckanog vlasca 14 g na sitne kockice isjeckanog krastavca 14 g sitno sjeckanog ukiseljenog đumbira 14 g na sitne kockice nasjeckanog jalapeno čilija 5 g preprženih sjemenki sezama 1 žlica kavijara od lososa 2-3 žlice mirin rižinog vina žličica sojinog umaka 3 žlice Sakea

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve