Sendviči od odreska s karameliziranim lukom i grojerom
Recept iz: Curtis Stone
Curtis Stone je slavni kuhar i autor rođen u Australiji, a trenutno živi i djeluje u SAD-u. Najviše je poznat po višestrukim televizijskim nastupima u SAD-u, Australiji i Velikoj Britaniji, kao i po svojim kalifornijskim restoranima, Maude i Gwen.
Sastojci
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 velika luka (ukupno oko 800 g), narezana na tanke ploške
- 4 grančice majčine dušice
- 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
- 1/2 šalice sitno naribanog oguljenog svježeg hrena ili kupovnog ribanog hrena
- 1/3 šalice majoneze
- 1/3 šalice kiselog vrhnja
- 2 odreska ribeye (svaki od oko 300 g)
- 5 žlica maslinovog ulja
- mesarska sol (dimljena morska sol s paprom i mljevenim sušenim gljivama)
- 8 kriški integralnog kruha debljine oko 1 cm
- 200 g sira grojer, naribanog
- 4 šake mlade rukole
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Luca Ciano
Parmezanski „sendvič“ s tučenom ricottom i parmezanskim pršutom
Recepti Luca Ciano
Focaccia s maslinama bez glutena
Recepti Donal Skehan
Hrskavi sendvič s piletinom
Recepti Lora i Stoyan
Pureći burger sendvič
Recepti Rudolph van Veen
Punjena peciva Caprese
Recepti Paul Hollywood
Tornjevi od tortilja i kukuruzne tortilje
Recepti Hazer Amani
Klupski sendvič s plodovima mora
Recepti Simon Rimmer
Falafel smotuljak od batata i slanutka
Recepti Curtis Stone
Pjenica od limuna i mascarpone sira
Recepti Curtis Stone
Čašice Banoffee pite