Curtis Stone je  slavni kuhar i autor rođen u Australiji, a trenutno živi i djeluje u SAD-u. Najviše je poznat po višestrukim televizijskim nastupima u SAD-u, Australiji i Velikoj Britaniji, kao i po svojim kalifornijskim restoranima, Maude i Gwen.

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 velika luka (ukupno oko 800 g), narezana na tanke ploške
  • 4 grančice majčine dušice
  • 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
  • 1/2 šalice sitno naribanog oguljenog svježeg hrena ili kupovnog ribanog hrena
  • 1/3 šalice majoneze
  • 1/3 šalice kiselog vrhnja
  • 2 odreska ribeye (svaki od oko 300 g)
  • 5 žlica maslinovog ulja
  • mesarska sol (dimljena morska sol s paprom i mljevenim sušenim gljivama)
  • 8 kriški integralnog kruha debljine oko 1 cm
  • 200 g sira grojer, naribanog
  • 4 šake mlade rukole

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve