Opis
Zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva.
Olovkom nacrtajte krug promjera 20 cm na papir za pečenje. Stavite ga (tako da je nacrtani dio s donje strane) na lagano namašćen lim za pečenje.*
Žlicom prebacite beze-smjesu i uredno je razmažite po nacrtanom krugu. Smanjite temperaturu pećnice na 120 stupnjeva i pecite jedan sat. Pustite koru da se potpuno ohladi u zatvorenoj pećnici.**
Stavite vrhnje za šlag u zdjelu električnog miksera i mutite dok ne dobijete mekane vrhove. Stavite koru na postolje za tortu ili tanjur te prekrijte vrhnjem, malinama, marakujom i breskvama. Navedene količine dovoljne su za 8-10 osoba.
NAPOMENE
*Okrenite papir za pečenje tako da je dio na kojem ste crtali s donje strane – tako se ništa neće prenijeti na koru.
**Ostavite beze-koru da se polagano hladi u pećnici sa zatvorenim vratima. Idealno bi bilo preko noći.
Sastojci
Savršena Pavlova
- 1 količina beze-smjese koja uvijek dobro ispadne (pogledajte osnovni recept)
- 375 ml vrhnja za šlag (s oko 35% masnoće)
- maline
- unutarnji dio marakuje
- kriške breskve – za posluživanje