Savršena Pavlova

Savršena Pavlova

Opis

Zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva.

Olovkom nacrtajte krug promjera 20 cm na papir za pečenje. Stavite ga (tako da je nacrtani dio s donje strane) na lagano namašćen lim za pečenje.*

Žlicom prebacite beze-smjesu i uredno je razmažite po nacrtanom krugu. Smanjite temperaturu pećnice na 120 stupnjeva i pecite jedan sat. Pustite koru da se potpuno ohladi u zatvorenoj pećnici.**

Stavite vrhnje za šlag u zdjelu električnog miksera i mutite dok ne dobijete mekane vrhove. Stavite koru na postolje za tortu ili tanjur te prekrijte vrhnjem, malinama, marakujom i breskvama. Navedene količine dovoljne su za 8-10 osoba.


NAPOMENE

*Okrenite papir za pečenje tako da je dio na kojem ste crtali s donje strane – tako se ništa neće prenijeti na koru.

**Ostavite beze-koru da se polagano hladi u pećnici sa zatvorenim vratima. Idealno bi bilo preko noći.


Sastojci

Savršena Pavlova

  • 1 količina beze-smjese koja uvijek dobro ispadne (pogledajte osnovni recept)
  • 375 ml vrhnja za šlag (s oko 35% masnoće)
  • maline
  • unutarnji dio marakuje
  • kriške breskve – za posluživanje

Povezani recepti