Skuhati rezance po naputku s pakiranja.

 Pjenjačom promiješati sve sastojke za preljev. Ako je pregusto dodati malo tople vode.

Zagrijati lonac na srednje jakoj vatri. Premazati losos žličicom ulja i začiniti sa soli. Peći, kožom prema dolje 3-4 minute i zatim okrenuti i peći dodatne 2 minute. Ostaviti da odstoji nekoliko minuta i zatim ga razlomiti na komade, zajedno s hrskavom kožicom.

Sastojci

  • 2 x 180g lososa s kožom
  • 450g paket tankih Hokkien rezanaca
  • 1 Libanonski krastavac, rezan pod kutom na ploške
  • 3 stabljike mladog luka, sitno rezan pod kutom
  • 17 g prženih sjemenki sezama za ukrašavanje
  • Sol
  • Preljev
  • 17 g tahini paste (paste od sezama)
  • 1.2 ml ulja od čilija
  • 59 ml ulja iz sjemenki grožđa i jedna dodatna žlica za ribu
  • 29 ml soja umaka
  • 14 ml octa od riže ili crnog octa
  • 22 g finog šećera (kotač šećer)
  • 17 g svježe ribanog đumbira
  • 1 režanj češnjaka, mljevenog  

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve