Dodajte oraščiće, sjemenke, dimljenu papriku, čili u prahu, sol, papar i maslinovo ulje u tešku tavu obloženog dna. Na laganoj vatri, stalno miješajući ravnomjerno obložite oraščiće začinima i uljem te blago zagrijte. 

Maknite s vatre. Dodajte čips od soje I rižine krekere u mješavinu I dobro promiješajte da se povežu.

Poslužite toplo u velikoj zdjeli.

Sastojci

  • 64 g indijskih oraščića
  • 64 g brazilskih oraščića
  • 64 g slanog kikirikija
  • 64 g dimljenih badema (možete uzeti obične bademe ako vam je draže)
  • 64 g australskih oraha
  • 16 g bučinih sjemenki
  • 16 g sjemenki suncokreta
  • 1 žličica mljevene dimljene paprike
  • 1 žlica čilija u prahu
  • 1 žlica soli
  • 1 žličica papra
  • 3-4 žličice maslinovog ulja
  • 128 g sojinog čipsa
  • 128 g smrvljenih rižinih krekera (okus po izboru, obični ili s okusom morskih algi odgovarat će ovom receptu)

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve