Punjeni krastavci
Recept iz: Jolanta Delibozova
Način pripreme:
1. Dobro pomiješajte sir sa soli po želji, dodajte narezane listove metvice i zgnječeni češnjak.
2. Odrežite krajeve krastavcu, a zatim ga prerežite s jedne strane po dužini tako da ostane 2/3 krastavca. Možete ga prerezati i po sredini, ali tako će stati manje nadjeva.
3. Izdubite sredinu žličicom. Izdubljeni krastavac posušite kuhinjskom salvetom kako biste potpuno uklonili vlagu.
4. Napunite ga sirom.
5. Krastavac narežite na zalogaje, u svaki zabodite čačkalicu s listićem metvice. Ukrasite komadićima cherry rajčica i pospite s malo balzamične redukcije.
Sastojci
- Sastojci1 veliki krastavac ( pravilan i dugačak) 100 g kremastog sira 2 vezice svježe metvice + za ukras 1 češanj češnjaka cherry rajčice za ukras sol po želji balzamična redukcija za posipanje
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Mary Berry
15-minutna tjestenina
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom