Proljetna salata s dragušcem

Proljetna salata s dragušcem

Opis

Ljeti dragušac ide u sjeme i postane tvrd i vrlo, vrlo papren, tako da ga je najbolje upotrijebiti u proljeće i jesen kada je zelen i nježan.

 

U veliku zdjelu stavite dragušac, dijelove naranče i avokado. Iscijedite sok s kore naranči preko salate i sve nježno promiješajte da se poveže. Poškropite preljevom od indijskih oraščića i senfa. Raspodijelite na 8 tanjura i odmah poslužite.

 

Savjeti

Za ovu salatu možete upotrijebiti bilo koju svježu zelenu salatu. 

Za više sjajnih recepata Annabel Langbein posjetite www. annabel-langbein.com

Sastojci

Salata

  • 10 šaka dragušca
  • bez stabljika
  • meso 3 naranče narezane na komade
  • ukloniti koru
  • 2 velika zrela avokada narezana na komade
  • ¼ recepta preljeva od indijskih oraščića i senfa