Preljev od indijskih oraščića i senfa

Preljev od indijskih oraščića i senfa

Opis

Za ovaj kremasti preljev s indijskim oraščićima neće vam biti potrebno ulje ili vrhnje. To je sjajna zamjena za umak od kikirikija ili preljeve na indijski način s orašastim plodovima i curry začinima. 


Stavite sve sastojke u multipraktik i miksajte dok ne dobijete glatki umak. Razrijedite s malo dodatne vode ako niste zadovoljni teksturom. Čuvajte u staklenci u hladnjaku do dva tjedna.

 

Za više sjajnih recepata Annabel Langbein posjetite www. annabel-langbein.com


Sastojci

Preljev

  • ½ šalice pečenih
  • slanih indijskih oraščića
  • 1 velika žlica gorušice
  • 2 velike žlice limunovog soka
  • 1 žličica meda
  • ½ žličice soli
  • oko ½ šalice vode
  • za razrjeđivanje