Predjelo

 

Primož je rođen 1973. godine u Ljubljani. Nakon srednje škole upisao je studij filozofije, a tijekom studija pridružio se plesnom kazalištu. Pred sam kraj studija putovao je po Južnoj Americi, a po povratku u Ljubljanu nastavio je plesati u kazalištu, ali i baviti se fotografijom. Vodio je i TV emisije, a danas ima kulinarski studio i stolarsku radionicu. Kuha, piše kulinarski blog te izrađuje drveni namještaj.

 

Sastojci

  • buđola – sušeno i soljeno meso koze
  • buđola – sušeno i soljeno meso magarca
  • list kadulje
  • lišće mente
  • jedno jaje
  • sol
  • kolač od sjemenki konoplje
  • maslinovo ulje
  • mladi špinat
  • Kozji sir
  • namaz od oraha

Priprema

  • 1. Izmutite jaje. Dodajte nasjeckanu kadulju i mentu te prstohvat soli. Za kraj namrvite kolač od sjemenki konoplje preko jajeta. Pomiješajte.
  • 2. Ispecite omlet na maslinovu ulju.
  • 3. Izrežite meso natanko. Narežite i kozji sir. Narežite omlet. Poslužite predjelo na drvenoj ploči na koju ste stavili lišće mladog špinata. Preko omleta premažite žlicu namaza od oraha.

Povezani recepti

Vidi sve