Popečci od krumpira i feta-sira

Sastojci
Priprema
- Ogulite i naribajte krumpir i luk te začinite.
- Istisnite višak tekućine. U smjesu dodajte brašno za dizana tijesta i istučena jaja.
- Narežite feta-sir na kockice i uvaljajte u brašno; nježno umiješajte u smjesu pazeći da ne zdrobite komadiće sira.
- U tavu ulijte biljno ulje, prst duboko, te zagrijte na srednjoj do jakoj temperaturi. U tavu dodajte žlicu smjese te okrenite kad porumeni.
- Kad su obje strane gotove, izvadite popečke i stavite ih na kuhinjski papir da se upije višak masnoće.
- Kod serviranja posložite na tanjur, poškropite medom i ukrasite timijanom.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Adam Liaw
Sendvič s jajima
Recepti Mark Moriarty
Irska peciva jambon
Recepti Ainsley Harriott
Patlidžani punjeni sirom i orasima
Recepti Ainsley Harriott
Zapečeni kruh s pirjanim gljivama i rastopljenim sirom
Recepti Luca Ciano
Gnocco fritto s dimljenom scamorzom
Recepti Luca Ciano
Košarice od palente s gorgonzolom i salamom
Recepti Luca Ciano
Smokve u pršutu s umakom od gorgonzole
Recepti Silvia Colloca
Napuljska torta od krumpira
Recepti Nadiya Hussain
Prutići od halloumija
Recepti Nadiya Hussain
Furikake krumpirići