Pileće ćufte punjene pistacijama
Recept iz: Rudolph van Veen
Način pripreme:
1.U blenderu izmiksajte pistacije i maslac. Začinite sa soli i crnim paprom.
2.U blenderu sameljite komade piletine. Dodajte bjelanjak i začinite sa soli i crnim paprom. Ponovo samljeti. Dlanom oblikujte ćufte od mesa. Pospite prezlama i spljoštite ih. U sredinu stavite malo smjese od pistacija. Punjenje prekrijte mesom i dlanom oblikujte kuglice.
3.Kuglice uvaljajte u prezle i ispržite u vrelom ulju.
Sastojci
- Sastojci75 g pistacija bez ljuske 130 g maslaca sol i papar 425 g pilećih prsa 1 bjelanjak krušne mrvice
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom