Pile s medom i češnjakom
Recept iz: Donal Skehan
Stavite u zdjelu sve sastojke za pile i sve pomiješajte.
Zagrijte veliku tavu na srednjoj vatri i dodajte pile i svu marinadu. Pržite 6 minuta prije no što ćete pile okrenuti.
Dodajte mladu brokulu, grašak i mladi luk i umiješajte ih u tavi. Pržite daljnjih 6 minuta ili dok pile ne bude potpuno kuhano, a povrće omekšalo.
Poslužite ravno na stol s lišćem korijandra i sjemenkama sezama.
Sastojci
- 227 g mlade brokule
- 285 g graška šećerca
- 6 mlada luka, narezanih dijagonalno na krupne ploške
- šačica korijandra, samo lišće
- 1 žlica sjemenki sezama
- Za pile:
- 8 pilećih bataka
- 6 češnjeva češnjaka
- 3 žlice meda
- 3 žlice jabučnog octa
- 3 žlice sojina umaka
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Donal Skehan
Rolice s kobasicom char siu
Recepti Donal Skehan
Brownieji s čajem od jasmina
Recepti Donal Skehan
Hongkonški pohani kruh
Recepti Donal Skehan
Peciva s curryjem od piletine
Recepti Donal Skehan
Kolač od kokosa i tropskog voća
Recepti Donal Skehan
Kolači s kayom od kokosa
Recepti Donal Skehan
Preokrenuta pita od ananasa
Recepti Donal Skehan
Kolač od pandana
Recepti Donal Skehan
Krafne s glazurom od gula melake
Recepti Donal Skehan
Pizza s bulgogi govedinom