Stavite u zdjelu sve sastojke za pile i sve pomiješajte.

Zagrijte veliku tavu na srednjoj vatri i dodajte pile i svu marinadu. Pržite 6 minuta prije no što ćete pile okrenuti.

Dodajte mladu brokulu, grašak i mladi luk i umiješajte ih u tavi. Pržite daljnjih 6 minuta ili dok pile ne bude potpuno kuhano, a povrće omekšalo.

Poslužite ravno na stol s lišćem korijandra i sjemenkama sezama.

Sastojci

  • 227 g mlade brokule
  • 285 g graška šećerca
  • 6 mlada luka, narezanih dijagonalno na krupne ploške
  • šačica korijandra, samo lišće
  • 1 žlica sjemenki sezama
  • Za pile:
  • 8 pilećih bataka
  • 6 češnjeva češnjaka
  • 3 žlice meda
  • 3 žlice jabučnog octa
  • 3 žlice sojina umaka

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve