Pesto od medvjeđeg luka
Recept iz: Primož Dolničar

Priprema:
1. Medvjeđi luk, sol i
maslinovo ulja stavite u posudu za usitnjavanje štapnim mikserom i sve dobro pasirajte.
2. Dodajte parmezan i
orašaste plodove.
4. Izmiksajte. Po potrebi
dodajte još maslinova ulja.
5. Pesto premjestite u sterilizirane staklenke.
Sastojci
- Sastojci300 g medvjeđeg luka 10 g soli 2 žlice svježega parmezana 2 dcl maslinova ulja: po potrebi i više 3 žlice orašastih plodova; pinjola pistacija badema ili oraha
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Smeđi plieći gulaš s rižom s graškom
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama