Peperonata u trenu – Paprike gotove za minutu
Sastojci
- 3 rog paprike
- 2 češnja češnjaka sjeckana
- 1 crveni luk
- 1 velika žlica maslinova ulja
- 100 ml bijelog vina
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1-2 grančice bosiljka
Priprema
- 1. Paprike očistite i narežite na kolutove. Češnjak ogulite i sitno narežite. Ogulite i narežite luk.
- 2. U tavi zagrijte maslinovo ulje i na njemu popržite paprike, luk i češnjak na nekoliko minuta. Podlijte bijelim vinom i začinite solju i paprom. Natrgajte nekoliko listića bosiljka i posipajte ga po jelu nakon prženja.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Michel Albert Roux
Punjeni cvjetovi tikvica
Recepti Michel Albert Roux
Tart tatin s povrćem
Recepti Michel Albert Roux
Ratatouille - Mediteransko povrtno varivo
Recepti Michel Albert Roux
Šparoge s rajčicom i artičokama
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Adam Liaw
Bijela rotkva na pari sa sušenim Jakobovim kapicama
Recepti Tom Kerridge
Cezar salata od proljetnog kelja na grilu
Recepti Tom Kerridge
Salata od krastavaca na grilu
Recepti Tom Kerridge
Salata od tikvica na roštilju
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir