Peperonata u trenu – Paprike gotove za minutu
Paprike očistite i narežite na kolutove. Češnjak ogulite i sitno narežite. Ogulite i narežite luk.
U tavi zagrijte maslinovo ulje i na njemu popržite paprike, luk i češnjak na nekoliko minuta. Podlijte bijelim vinom i začinite solju i paprom. Natrgajte nekoliko listića bosiljka i posipajte ga po jelu nakon prženja.
Sastojci
- Sastojci 3 rog paprike 2 češnja češnjaka sjeckana 1 crveni luk 1 velika žlica maslinova ulja 100 ml bijelog vina sol svježe mljeveni papar 1-2 grančice bosiljka
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama
Recepti Donal Skehan
Makaroni s graškom