Pečeni čokoladni puding s malinama
Recept iz: Donna Hay
Ugrijte pećnicu na 160 stupnjeva. Lagano namastite kalup za 12 muffina (volumen pojedinih čašica treba biti oko 125 ml). Podijelite smjesu po pojedinim čašicama u kalupu i prekrijte malinama koje ćete nježno utisnuti. Pecite 35-40 minuta ili dok pudinzi ne postanu čvrsti. Prebacite ih na tanjure i poslužite tople. Količine su dovoljne za 12 komada.
NAPOMENE
*Ovaj recept počinje nepečenom smjesom za čokoladni kolač – jednostavno slijedite osnovni recept do 2. koraka.
SAVJET
Savršeni su kao pojedinačni deserti. Poslužite ih tople s tučenim vrhnjem.
Sastojci
- pečeni čokoladni pudig s malinama175 g malina 1 smjesa za čokoladni kolač s komadićima otopljene čokolade (pogledajte osnovni recept)
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Mary Berry
Knickerbocker glory
Recepti Mary Berry
Kolačići od jabuka i badema
Recepti Ainsley Harriott
Kolačići od kokosa i limete
Recepti Mary Berry
Meringa s bobicama i šlagom
Recepti Martha Stewart
Kruh sa smeđim maslacem
Recepti Martha Stewart
Tart od sira s marelicama
Recepti Martha Stewart
Tart s jabukama
Recepti Martha Stewart
Tart s malinama i jagodama
Recepti Martha Stewart
Čokoladni mousse
Recepti Martha Stewart
Torta sa sladoledom i trostrukim čokoladnim užitkom