Pečeni lubin s tagliatellama od tikvica
Recept iz: Filipa Gomes
Izvadite unutrašnjost tikvice i narežite na tanke kriške. Zatim ih narežite na tagliatelle.
Popržite 2 zgnječena češnja češnjaka u ulju i dodajte ih tikvicama, posolite, popaprite i pospite origanom.
Dok se to prži, posvetite se filetima od lubina, prelijte ih sokom od limuna, posolite i popaprite.
Na kraju ispecite lubina na ulju i servirajte po tikvicama.
Popržite 2 zgnječena češnja češnjaka u ulju i dodajte ih tikvicama, posolite, popaprite i pospite origanom.
Dok se to prži, posvetite se filetima od lubina, prelijte ih sokom od limuna, posolite i popaprite.
Na kraju ispecite lubina na ulju i servirajte po tikvicama.
Sastojci
- 2 fileta lubina ili cijeli lubin za 2 osobe (600g) 2 srednje tikvice 2 češnjaka sol i papar 1 limun Origano
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom