Pastrva sa začinskim biljem na žaru
1. Umotajte krumpire u aluminijsku foliju i stavite u žeravicu.
2. Ribu očistite i posolite. Trbušnu šupljinu napunite grančicama začina i kriškama limuna. Ispecite na žaru.
3. Prije posluživanja uklonite limun i začine.
4. Ribu poslužite s krumpirima koje po želji možete premazati maslacem.
2. Ribu očistite i posolite. Trbušnu šupljinu napunite grančicama začina i kriškama limuna. Ispecite na žaru.
3. Prije posluživanja uklonite limun i začine.
4. Ribu poslužite s krumpirima koje po želji možete premazati maslacem.
Sastojci
- 2 pastrve 2 stabljike suhog origana 2 stabljike balkanske čubrice ½ limuna sol po želji 2 krumpira
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom