Način pripreme

U posudu za miješanje stavite gljive, poriluk, wombok, crveni luk I 1 mladi luk. Posipajte rižinim brašnom, solju i paprom po povrću. Rukama promiješajte i inkorporirajte sastojke. Koristeći vilicu, istucite tri jajeta i prelijte po povrću. Dodajte pire od češnjaka, đumbira i čili pastu te promiješajte špatulom dok se ne povežu.

Stavite maslinovo ulje u vruću tavu. Ulijte smjesu u ulje I oblikujte u palačinku na sredini tave. Pecite nekoliko minuta. Kad se prva strana malo zapekla, špatulom narežite palačinku na četvrtine I preokrenite svaki komad, jedan po jedan da se dobro ispeče. Kad je pečeno, poslužite komade prelivene umakom hoisin, tostiranim sjemenkama sezama. prženom ljutikom i nekoliko kapi majoneze.

Sastojci

  • Sastojci
  • 200g gljiva wnoki, uklonjenih stapki
  • 100g shiitake gljiva
  • ½ poriluka, narezanog na trakice
  • 128 g womboka, tanko naribanog
  • ½ crvenog luka, tanko narezanog
  • 2 mlada lika, tanko nasjeckana
  • 64 g rižinog brašna
  • Prstohvat soli
  • Prstohvat mljevenog papra
  • 3 jaja, istučena
  • 1 žličica pirea od češnjaka
  • 1 žličica pirea od đumbira
  • 1 žlica paste od crvenog čilija
  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja  
  • 4 žličice umaka hoisin za ukrašavanje
  • 2 žlice sezamovog ulja za ukrašavanje
  • 64 g u ulju pržene ljutike za ukrašavanje
  • 4 žlice majoneze za ukrašavanje

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve