Pad See Eew
Recept iz: Donal Skehan
Natopite rezance u ključajućoj vodi 10 minuta ili dok ne omekšaju. Istucite ocat, šećer i umak od oštiga i soje, i odložite.
Dok se tjestenina namače, zagrijte ulje u woku na jakoj varti, dodajte češnjak i propržite ga 30 sekundi, pa dodajte piletinu i miješajući pržite 2–3 minute. Dodajte brokulu i malo vode pa kuhajte još 2–3 minute.
Odgurajte piletinu i brokulu ustranu i istresite jaje. Propržite ga kratko, pa ga pomiješajte s piletinom i brokulom. Izvadite iz woka i odložite.
Ocijedite tjesteninu i dodajte u wok s umakom i sve zajedno promiješajte. Vratite piletinu i brokulu u zdjelu, umiješajte sve skupa pa smjesta poslužite.
Sastojci
- 250 g širokih rezanaca od riže
- 2 žlice umaka od oštriga
- 3 žlice sojina umaka s manje soli
- 2 žličice bijeloga vinskog octa
- 2 žličice šećera u prahu
- 1 žlica suncokretova ulja
- 2 češnja češnjaka, zdrobljena
- 4 fileta pilećih prsa, bez kože, u kockicama od 1 cm
- 320 g brokula dugačkih stapki, stapke narezane na trećine
- 1 veliko domaće jaje
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom