Sastojci

  • 600 g oslića
  • 1 režanj češnjaka
  • maslinovo ulje
  • sušeni ljuti feferon
  • 1 svežanj peršina
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 1 kruh

Priprema

  • 1. Narežite oslić na komade.
  • 2. Ogulite i nasjeckajte češnjak.
  • 3. Ugrijte maslinovo ulje u tavi i prepržite nasjeckani češnjak.
  • 5. Smrvite ljuti feferon i dodajte ga u tavu.
  • 6. Dodajte oslić i pržite 15 minuta. Ulijte ulje u zdjelu.
  • 7. Neka riba odstoji pet minuta. Nasjeckajte peršin i dodajte ga osliću.
  • 8. Začinite solju i svježe mljevenim paprom. Dodajte malo maslinova ulja u tavu i protresite da se ulje stopi s ribom.
  • 9. Dodajte još maslinova ulja i ponovno protresite.
  • 10. Poslužite s kriškama svježeg kruha

Povezani recepti

Vidi sve