Oslić u umaku pil-pil
Recept iz: Rudolph van Veen
Sastojci
- 600 g oslića
- 1 režanj češnjaka
- maslinovo ulje
- sušeni ljuti feferon
- 1 svežanj peršina
- sol
- svježe mljeveni papar
- 1 kruh
Priprema
- 1. Narežite oslić na komade.
- 2. Ogulite i nasjeckajte češnjak.
- 3. Ugrijte maslinovo ulje u tavi i prepržite nasjeckani češnjak.
- 5. Smrvite ljuti feferon i dodajte ga u tavu.
- 6. Dodajte oslić i pržite 15 minuta. Ulijte ulje u zdjelu.
- 7. Neka riba odstoji pet minuta. Nasjeckajte peršin i dodajte ga osliću.
- 8. Začinite solju i svježe mljevenim paprom. Dodajte malo maslinova ulja u tavu i protresite da se ulje stopi s ribom.
- 9. Dodajte još maslinova ulja i ponovno protresite.
- 10. Poslužite s kriškama svježeg kruha
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom