Opis

Priprema:

 

Narežite oslić na komade. Ogulite i nasjeckajte češnjak. Ugrijte maslinovo ulje u tavi i prepržite nasjeckani češnjak. Smrvite ljuti feferon i dodajte ga u tavu. Dodajte oslić i pržite 15 minuta. Ulijte ulje u zdjelu.

Neka riba odstoji pet minuta. Nasjeckajte peršin i dodajte ga osliću. Začinite solju i svježe mljevenim paprom. Dodajte malo maslinova ulja u tavu i protresite da se ulje stopi s ribom. Dodajte još maslinova ulja i ponovno protresite. Poslužite s kriškama svježeg kruha

Sastojci

Sastojci

  • 600 g oslića
  • 1 režanj češnjaka
  • maslinovo ulje
  • sušeni ljuti feferon
  • 1 svežanj peršina
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 1 kruh

Povezani recepti