Omlet sa škampima
Recept iz: Rudolph van Veen
Priprema:
Pripremite smjesu od luka, peršina, brašna, obične i gazirane vode, maslinova ulja, soli i škampa. Ako su živi, popečci će biti još ukusniji.
Nakon pripreme smjese, počnite peći popečke. Tajna je u srednje jako ugrijanom ulju.Sastojci
- Sastojci škampi luk nasjeckani peršin brašno obična i gazirana voda maslinovo ulje sol
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Kolačići od jabuka i badema