Čokoladno zemljište
Recept iz: Kirsten Tibballs
Priprema:
Izmiksati sve sastojke u blenderu dok ne dobijete teksturu grudica.
Smjesu rasporedite na silikonsku podlogu i ostavite sat vremena u hladnjaku.
Pecite 20 minuta u pećnici na temperaturi od 165°C.
Nakon pečenja ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Sastojci
- Sastojci140 g neslanog maslaca 80 g šećera 200 g kakao praha pripremljenog na nizozemski način 6 g soli (veliki prstohvat) 45 g bjelanjaka
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Kirsten Tibballs
Torta od čokoladne pjene
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladna rolada
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladne kuglice u košaricama
Recepti Kirsten Tibballs
Pločice od kokosa
Recepti Kirsten Tibballs
Florentineri
Recepti Kirsten Tibballs
Keksi punjeni ganacheom
Recepti Kirsten Tibballs
Cheesecake bez pečenja
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladna pjenica s malinama i arabeskom
Recepti Kirsten Tibballs
Čokoladne puslice s oraščićima
Recepti Kirsten Tibballs
Babka čvor