Pavlova inspiracija u kuhinji dolazi od novih kulinarskih tendencija i izazova s kojima se susreće na različitim tečajevima koje pohađa. Nema omiljeno jelo, no kaže kako nema do kuhinje uz koju je odrastao - bugarske. 

Sastojci

  • 400 g vrhnja za kuhanje životinjskog porijekla
  • 120 g bjelanjaka
  • 200 g šećera
  • 450 g bijele čokolade
  • sirovo voće za dekoraciju

Priprema

  • 1. Zagrijte vrhnje i njime prelijte bijelu čokoladu. Ostavite čokoladu da se ohladi. Istucite šećer i bjelanca u vodenoj kupelji dok temperatura ne dosegne 60 stupnjeva.  
  • 2. Poslije toga presipajte u posudu za miksanje i tucite dok temperatura ne padne do 35 stupnjeva. Ulijte ganache u snijeg od bjelanaca pa pažljivo promiješajte.
  • 3. Prelijte smjesu u mali kalup za torte, a dno i stjenke prekrijte papirom za pečenje. Ostavite preko noći da se hladi u zamrzivaču. Odrežite komad i poslužite ga sa sirovim voćem.

Povezani recepti

Vidi sve