Zakuhajte vodu u posudi.

Prekrijte svaki odrezak s papirom za pečenje i istucite batom za mesom ili valjkom za tijesto kako biste ga omekšali i izravnali, što je tanje moguće. Prerežite ih na pola kako biste dobili 16 šnicli.

Stavite šparoge i mladi luk u zakuhalu vodu. Kad voda proključa, iscijedite i prosušite povrće kuhinjskim ručnikom.

Postavite jednu goveđu šniclu okomito na čistu radnu površinu. Vodoravno postavite mladi luk i stabljiku šparoge i čvrsto zamotajte. Ponovite postupak s preostalim mesom i povrćem.

Svaki komadić mesa premažite teriyaki umakom.

Zagrijte tavu za grill na visokoj temperaturi. Dodajte goveđe rolice i zapecite 4-5 minuta, dok ne pougljene s obje strane. Poslužite ih cijele ili prerežite svaku rolicu na pola i poslužite s rižom.

   

 

Sastojci

  • 8 goveđih minutnih odrezaka
  • 4 mlada luka, narezana na štapiće 16x8 cm
  • 16 stabljika šparoge, odrezane na 8cm dužine
  • 100ml teriyaki umaka

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve