Namaz od medvjeđeg luka i svježeg sira
Recept iz: Primož Dolničar
Priprema:
2. U tavu ulijte malo maslinova ulja.
3. U tavu uspite sjemenke.
4. Sjemenke pržite dok ne počnu pucketati i lijepo mirisati.
5. Uzmite posudu i u njoj pomiješajte svježi sir, kiselo vrhnje, medvjeđi luk, prstohvat soli, bučino ulje i pržene bučine sjemenke.
Namaz poslužite na raženom kruhu i pospite ga nasjeckanim vlascem.
Sastojci
- Sastojci 2 žlice sušenih bučinih sjemenki 100 g svježeg sira žlica kiselog vrhnja žlica bučina ulja nekoliko kapi maslinova ulja žlica pripravka od medvjeđeg luka prstohvat soli vlasac raženi kruh
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Smeđi plieći gulaš s rižom s graškom
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama