Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regionalne recepte koji će oduševiti svakoga! 

Sastojci

  • 1 kg dagnji
  • 500 g kunjki
  • 2 ljutike, nasjeckane
  • 1 komorač
  • 3 češnja češnjaka
  • 50 ml pastisa
  • 1 limun
  • 300 g trstikovki
  • 300 g škampa
  • 4 žlice crème fraichea
  • Začinsko bilje: peršin, vlasac, prava krasuljica
  • Mala glavica zelene salate
  • 2 vezice šparoga

Priprema

  • 1 kg dagnji
  • 500 g kunjki
  • 2 ljutike, nasjeckane
  • 1 komorač
  • 3 češnja češnjaka
  • 50 ml pastisa
  • 1 limun
  • 300 g trstikovki
  • 300 g škampa
  • 4 žlice crème fraichea
  • Začinsko bilje: peršin, vlasac, prava krasuljica
  • Mala glavica zelene salate
  • 2 vezice šparoga

Povezani recepti

Vidi sve