Morski plodovi s pastisom i crème fraicheom
Recept iz: Michel Albert Roux
Michel Albert Roux, poznatiji kao Michel Roux Jr. je englesko-francuski kuhar te vlasnik restorana Le Gavroche u Londonu. Kuhar je s dvije Michelinove zvjezdice, a s nama dijeli ukusne francuske regionalne recepte koji će oduševiti svakoga!
Sastojci
- 1 kg dagnji
- 500 g kunjki
- 2 ljutike, nasjeckane
- 1 komorač
- 3 češnja češnjaka
- 50 ml pastisa
- 1 limun
- 300 g trstikovki
- 300 g škampa
- 4 žlice crème fraichea
- Začinsko bilje: peršin, vlasac, prava krasuljica
- Mala glavica zelene salate
- 2 vezice šparoga
Priprema
- 1 kg dagnji
- 500 g kunjki
- 2 ljutike, nasjeckane
- 1 komorač
- 3 češnja češnjaka
- 50 ml pastisa
- 1 limun
- 300 g trstikovki
- 300 g škampa
- 4 žlice crème fraichea
- Začinsko bilje: peršin, vlasac, prava krasuljica
- Mala glavica zelene salate
- 2 vezice šparoga
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Donal Skehan
Košarice od vučenog tijesta s koktelom od kozica
Recepti Hera Te Kurapa
Teriyaki losos i povrće u tempuri
Recepti Hera Te Kurapa
Kamenice na tri načina
Recepti Mark Moriarty
Hrskavi losos s rajčicom i začinskim biljem
Recepti Mark Moriarty
Škampi s tartar umakom
Recepti Curtis Stone
Brancin s hrskavom kožicom, šafran rižom i umakom od maslina
Recepti Luke Nguyen
Tilapija s limunskom travom na roštilju
Recepti Michel Albert Roux
Pirjana sipa
Recepti Michel Albert Roux
Škarpina s divljim biljem
Recepti Ainsley Harriott
Kozice s čilijem i češnjakom