Adrian Richardson australski je chef i autor te vlasnik i glavni kuhar restorana La Luna u North Carltonu, u kojem od 1999. poslužuje svježu i inovativnu hranu.
Strast za kuhanjem naslijedio je od djeda, a svoju filozofiju o hrani smatra jednostavnom i naziva je "moderni Mediteran" - vjeruje u korištenje svježih sastojaka i pojednostavljenje recepata.  Autor je dviju kuharica - "Meso" i "Dobar život".

Sastojci

  • 1-2 limete, na kriške
  • 2 grančice svježe mente
  • 1 žlica smeđeg šećera
  • 30ml bijelog ruma
  • 30ml tamnog ruma
  • ½ šalice soda vode

Priprema

  • 1. U čašu stavite 1 krišku limete, 1 žlicu smeđeg šećera i 1 grančicu metvice.
  • 2. Mutite kako bi se šećer rastopio i kako bi nastala pasta.  
  • 3. Dodajte bijeli I tamni rum te miješajte kako bi se uklopili svi sastojci.
  • 4. Ulijte u čašu s ledom, ukrasite listićima mente i tankom kriškom limete tako da bude dopola puna.
  • 5. Ulijte soda vodu do vrha.

Povezani recepti

Vidi sve