KORISTIMO NAŠE KOLAČIĆE I KOLAČIĆE TREĆIH OSOBA U SVRHU POBOLJŠANJA NAŠE USLUGE, PRILAGODBE OGLAŠAVANJA VAŠIM POTREBAMA I PAMĆENJA VAŠIH POSTAVKI NA MREŽNOM MJESTU. NASTAVKOM PREGLEDAVANJA PRIHVAĆATE UPOTREBU KOLAČIĆA NA NAŠEM MREŽNOM MJESTU. VIŠE INFORMACIJA (NPR. O TOME KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE) MOŽETE PRONAĆI U NAŠIM PRAVILIMA O KOLAČIĆIMA.

Ok
advertisement
Napredno pretraživanje emisijaPretraži

Marinirani inćuni (svježi) s kaperima

Ocjena 0/5
Priprema:

Inćune očistimo od glave i utrobe te odkostimo. Odkoštene filete inćuna isperemo kroz vodu u koju smo stavili puno leda te posušimo prije mariniranja.

Blago posolimo dno dublje staklene posude te posložimo inćune. Posolimo i popaprimo s druge strane te prekrijemo s na ploške rezanim ljubičastim lukom i režnjima češnjaka.

Začinjenu ribu prelijemo domaćim octom. Prekrijemo prozirnom folijom te ostavimo u frižideru da se marinira 2-3 sata. Može i malo duže, ako želite više kiselosti.

Inćune izvadimo iz octa te posušimo. Posložimo inćune na tanjur te garniramo lukom i ukiseljenim plodovima kapera i pokapamo maslinovim uljem.

Za djecu:
da
Za vegetarijance:
ne
Recept od: David Skoko