Marinirane paprike s roštilja
Priprema:
Ispecite na roštilju crvene paprike duljine 15 cm, uz često okretanje, oko 20 minuta ili dok ne pougljene. Pustite da se ohlade. Nakon toga uklonite pocrnjelu kožicu. Narežite na četvrtine, uklonite peteljku i sjemenke, narežite na trake širine 2,5 cm. Stavite u zdjelu. Zajedno pomiješajte ulje, ocat, šećer, sol i papar. Pomiješajte s paprikama. (Pripremite unaprijed: pokrijte i stavite u hladnjak najviše do 24 sata.)
Sastojci
- Marinirane paprike s roštilja 4 slatke crvene paprike 3 velike žlice ekstradjevičanskog maslinova ulja 1 velika žlica sherry octa 1/4 čajne žličice šećera 1/4 čajne žličice soli 1/4 čajne žličice papra
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Ainsley Harriott
Kruh s češnjakom
Recepti Mary Berry
Tartovi s kozjim sirom i ljutikom
Recepti Mary Berry
Yorkshirski puding
Recepti Martha Stewart
Obrtnički kruh
Recepti Mary Berry
Salata od vatreno crvene riže
Recepti Mary Berry
Mediteranska plata
Recepti Donal Skehan
Kocke od rižinih pahuljica i pereca
Recepti Donal Skehan
Pečeni krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Smeđi plieći gulaš s rižom s graškom
Recepti Donal Skehan
Blagdanski složenac s brusnicama