Marinirana španjolska skuša
Recept iz: Kiran Jethwa
Način pripreme:
1. Filetirajte skušu i odstranite kožu. Narežite filet na tanke komade, gotovo prozirne, tako da oštrim nožem po dijagonali režete meso.
2. U duboki tanjur iscijedite limunov sok, pospite solju i paprom i promiješajte. Poredajte komadiće ribe u marinadu.
3. Ljutu papriku narežite na tanke trakice. Pospite po ribi zajedno s listovima metvice. Ostavite da se riba marinira 15-20 minuta prije konzumacije.
Sastojci
- Sastojci1 španjolska skuša 3 limeta sok sol i papar 100 ml maslinova ulja 1 vezica svježe metvice 1 crvena ljuta paprika
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom