Simon Rimmer rođen je 5. svibnja 1963. u Engleskoj. Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski restoran, a Rimmer je postao poznat upravo po svojoj inovativnoj vegetarijanskoj hrani. 2006. započeo je televizijsku karijeru, a od tada se pojavljivao na brojim TV showovima - i kao natjecatelj i kao voditelj. 

Sastojci

  • 225 g smrvljenih burbon keksa
  • 90 g rastopljenog maslaca
  • 85 g tamne čokolade
  • 85 g neslanog maslaca
  • 2 jajeta
  • 85 g muscavado šećer
  • 100 ml milerama
  • 150 g mliječne čokolade
  • 150 ml vrhnja
  • 45 g zlatnog sirupa
  • 175 g šećera u prahu
  • Kajmak

Priprema

  • 1. Izmiješajte kekse i maslac te natisnite u kalup od 23cm, dobro pritisnite smjesu na dnu i uz rubove.
  • 2. Hladite nekih 10 minuta.
  • 3. Krema– rastopite čokoladu i maslac nad vrućom vodom.
  • 4. U međuvremenu tucite jaja i šećer 5 minuta, a zatim dodajte vrhnje i čokoladnu smjesu.

Povezani recepti

Vidi sve