Kuhane okruglice

Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.

Sastojci

  • Omoti za okruglice
  • Kosti slanine
  • Potočarka
  • Carsko meso
  • Rižino vino
  • Češnjak
  • Đumbir
  • Šećer
  • Umak od soje
  • Sezamovo ulje
  • Jaja

Priprema

  • 1. Skuhajte kosti slanine i potočarku - ohladite
  • 2. Carsko meso narežite na kocke veličine 2.5 centimetra
  • 3. Sve sastojke stavite u zdjelu – odvojte kosti slanine od mesa i usitnite potočarke
  • 4. Pomiješajte sve sastojke
  • 5. Namočite rubove omota za okruglice i dodajte jednu žlicu smjese u omot
  • 6. Preklopite i zatvorite okruglicu
  • 7. U tavi ih pržite do smeđe boje
  • 8. Dodajte temeljac (ostatak juhe u kojoj su se kuhale kosti)
  • 9. Ostavite da se kuha 10 minuta

Povezani recepti

Vidi sve