Pavlova inspiracija u kuhinji dolazi od novih kulinarskih tendencija i izazova s kojima se susreće na različitim tečajevima koje pohađa. Nema omiljeno jelo, no kaže kako nema do kuhinje uz koju je odrastao - bugarske. 

Sastojci

  • 150 g tekućeg vrhnja
  • 50 g glukoznog sirupa
  • 300 g crne čokolade
  • 30 g ruma
  • 25 g maslaca
  • krokanta za omatanje

Priprema

  • 1. Zagrijte vrhnje, dodajte rum i glukozu, pričekajte da zakipi i tom vrućom smjesom zalijte crnu čokoladu.
  • 2.Pričekajte da se rastopi pa istucite mikserom.
  • 3.Dodajte maslac pa istucite ponovno.
  • 4.Stavite smjesu u hladnjak da se stisne.
  • 5.Poslije toga oblikujte kuglice te ih uvaljajte u krokant.

Povezani recepti

Vidi sve