Pavlova inspiracija u kuhinji dolazi od novih kulinarskih tendencija i izazova s kojima se susreće na različitim tečajevima koje pohađa. Nema omiljeno jelo, no kaže kako nema do kuhinje uz koju je odrastao - bugarske. 

Sastojci

  • 500 g bijele čokolade
  • 35 g maslaca
  • 25 g kakao maslaca
  • 1/2 mahune vanilije
  • 150 g tekućeg vrhnja
  • bijela čokolada za posipanje

Priprema

  • 1.Zagrijte vrhnje zajedno sa sjemenkama iz mahune vanilije i kakao maslacem.
  • 2.Vrućom smjesom prelijte bijelu čokoladu.
  • 3.Čim se rastopi, miksajte.
  • 4.Dodajte maslac od kravljeg mlijeka te ponovno tucite.
  • 5.Stavite smjesu u hladnjak da se stisne i od nje oblikujte kuglice.
  • 6.Posipajte naribanom bijelom čokoladom.
  • 7.Po želji, jedan dio oblikujte grublje i zalijte ih topljenom crnom čokoladom.

Povezani recepti

Vidi sve