Kruške tepke namočene u čokoladi

Primož je rođen 1973. godine u Ljubljani. Nakon srednje škole upisao je studij filozofije, a tijekom studija pridružio se plesnom kazalištu. Pred sam kraj studija putovao je po Južnoj Americi, a po povratku u Ljubljanu nastavio je plesati u kazalištu, ali i baviti se fotografijom. Vodio je i TV emisije, a danas ima kulinarski studio i stolarsku radionicu. Kuha, piše kulinarski blog te izrađuje drveni namještaj.

Sastojci

  • 8 tepki
  • 100 g maslaca
  • 200 g čokolade

Priprema

  • 1. Tepke kuhajte sat vremena.
  • 2. Rastopite čokoladu i maslac.
  • 3. Promiješajte.
  • 5. Prelijte u višu zdjelicu.
  • 4. Kruške potopite u čokoladu.
  • 5. Položite kruške na papir, da se čokolada stvrdne.

Povezani recepti

Vidi sve