Kruh s kobasicom

Katie Goarmon bivša je finalistica portugalske inačice Masterchefa,  iznimno kreativna kuharica koja od svakog modernog ili tradicionalnog jela napravi pravo malo osobno remek djelo. Zbog svojeg prirodnog stila prezentacije u kuhinji, kao i zbog svojih kulinarskih tajni opravdano je stekla ugled i postala jedan od omiljenih portugalskih televizijskih chefova. Katiene su emisije uvijek pune ukusne hrane, a priče iz njenog privatnog života koje prate pripremu jela  –  njen su osobni pečat i začin svakoj kulinarskoj izvedbi.

Sastojci

  • 500 g brašna
  • bez praška za pecivo
  • 10 g soli
  • 15 g kvasca
  • 400 ml vode
  • 2 kobasice

Priprema

  • 1. U multipraktiku pomiješajte brašno, vodu, sol i kvasac rastopljen u mlakoj vodi.
  • 2. Neka se tijesto diže sat vremena ili dok se njegova veličina ne udvostruči.
  • 3. Ogulite kobasicu i narežite je na tanke komadiće. Pomiješajte ih s tijestom.
  • 4. Narežite tijesto tako da dobijete malene kruščiće i pobrašnite ih.
  • 5. Pecite u krušnoj peći 20 minuta.

Povezani recepti

Vidi sve