Kruh s kobasicom
Recept iz: Katie Goarmon
Katie Goarmon bivša je finalistica portugalske inačice Masterchefa, iznimno kreativna kuharica koja od svakog modernog ili tradicionalnog jela napravi pravo malo osobno remek djelo. Zbog svojeg prirodnog stila prezentacije u kuhinji, kao i zbog svojih kulinarskih tajni opravdano je stekla ugled i postala jedan od omiljenih portugalskih televizijskih chefova. Katiene su emisije uvijek pune ukusne hrane, a priče iz njenog privatnog života koje prate pripremu jela – njen su osobni pečat i začin svakoj kulinarskoj izvedbi.
Sastojci
- 500 g brašna
- bez praška za pecivo
- 10 g soli
- 15 g kvasca
- 400 ml vode
- 2 kobasice
Priprema
- 1. U multipraktiku pomiješajte brašno, vodu, sol i kvasac rastopljen u mlakoj vodi.
- 2. Neka se tijesto diže sat vremena ili dok se njegova veličina ne udvostruči.
- 3. Ogulite kobasicu i narežite je na tanke komadiće. Pomiješajte ih s tijestom.
- 4. Narežite tijesto tako da dobijete malene kruščiće i pobrašnite ih.
- 5. Pecite u krušnoj peći 20 minuta.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Luke Nguyen
Salata sa zelenom papajom i sušenim bizonovim mesom
Recepti Adam Liaw
Janjeća lopatica s hrskavim krumpirom iz pećnice
Recepti Hera Te Kurapa
Sporo pečena plećka, pire od bundeve i mlade brokule
Recepti Mark Moriarty
Burritosi sa steakom
Recepti Mark Moriarty
Porchetta
Recepti Mark Moriarty
Giros s janjetinom
Recepti Mark Moriarty
Janjeći boulangère
Recepti Curtis Stone
Janjetina s koricom od bilja i pečenim Cherry rajčicama
Recepti Lora i Stoyan
Domaći ćevapi od janjetine
Recepti Lora i Stoyan
Brzo varivo sa svinjskim kotletima