Kruh s kobasicom
Recept iz: Katie Goarmon
Katie Goarmon bivša je finalistica portugalske inačice Masterchefa, iznimno kreativna kuharica koja od svakog modernog ili tradicionalnog jela napravi pravo malo osobno remek djelo. Zbog svojeg prirodnog stila prezentacije u kuhinji, kao i zbog svojih kulinarskih tajni opravdano je stekla ugled i postala jedan od omiljenih portugalskih televizijskih chefova. Katiene su emisije uvijek pune ukusne hrane, a priče iz njenog privatnog života koje prate pripremu jela – njen su osobni pečat i začin svakoj kulinarskoj izvedbi.
Sastojci
- 500 g brašna
- bez praška za pecivo
- 10 g soli
- 15 g kvasca
- 400 ml vode
- 2 kobasice
Priprema
- 1. U multipraktiku pomiješajte brašno, vodu, sol i kvasac rastopljen u mlakoj vodi.
- 2. Neka se tijesto diže sat vremena ili dok se njegova veličina ne udvostruči.
- 3. Ogulite kobasicu i narežite je na tanke komadiće. Pomiješajte ih s tijestom.
- 4. Narežite tijesto tako da dobijete malene kruščiće i pobrašnite ih.
- 5. Pecite u krušnoj peći 20 minuta.
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Michel Albert Roux
Janjeća rebrica s ljetnim povrćem
Recepti Michel Albert Roux
Tatarski odrezak
Recepti Michel Albert Roux
Biserke s maslinama
Recepti Michel Albert Roux
Pečeni zec s timijanom
Recepti Ainsley Harriott
Janjeći kotleti i ražnjići s cherry rajčicama
Recepti Ainsley Harriott
Azijski popečci od janjetine na zapečenoj manioki
Recepti Curtis Stone
Aromatični janjeći kotleti s umakom od octa i metvice te popečcima od tikvice i fete
Recepti Donal Skehan
Rolice s kobasicom char siu
Recepti Nadiya Hussain
Janjeća rebarca
Recepti Nico Reynolds
Jerk marinada