U zdjeli pomiješajte korijander, narezanu svinjetinu, namaz od slanine, umake hoisin i sriracha te smeđi šećer. Promiješajte da se sastojci prožmu i napravite pastu.
Nježno napravite rupu u donjem dijelu krafne i žlicom unesite oko ½ žličice paste u šupljinu. Prstima prijeđite vodom po rubovima i opet prevucite tijesto tako da se zatvori. Lagano zarolajte krafnu po dlanovima kako biste je izgladili i pripazite da se tijesto dobro slijepilo. Ponovite postupak s preostalim krafnama i pastom.
Nježno spustite krafne, po nekoliko odjednom, u prethodno zagrijano ulje na 180*C. Koristeći štapiće nježno preokrenite krafnu u ulju. Pustite da se ispeče s jedne strane, a zatim je okrenite da završite s pečenjem. Kad se krafna ispeče, izvadite je iz ulja i posipajte šećerom s cimetom. Koristeći špricu za marinadu, ubrizgajte malu količinu pekmeza od jagoda u središte svake krafne. Poslužite još tople.

Sastojci

  • 1-2 grančice korijandera, sitno nasjeckanih listova
  • 200g na trake narezane polako pečene svinjetine
  • 2 žlice namaza od slanine
  • 1 žlica umaka hoisin
  • 1 žlica smeđeg šećera
  • 1 žličica umaka sriracha
  • 12 krafni (kuglastih)
  • 2-3 žlice pekmeza od jagoda

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve