Pomiješajte svinjetinu, piletinu, tofu, gochujang, češnjak, kimchi, čili, korijander i mladi luk zajedno u velikoj zdjeli. Zgnječite vilicom i začinite solju i paprom.

Žličicom dodajte malu količinu samljevene smjese u sredinu omota okruglice. Presavijte u oblik polumjeseca, zatvorite s malo vode i pritisnite omotač okruglice da nadjev ostane zatvoren. Ponovite s preostalom smjesom i omotima.

Stavite okruglice u veliki lonac kipuće vode. Kad isplivaju na površinu,, kuhane su. Izvadite ih cjediljkom ili žlicom s prorezima.

Pomiješajte sve sastojke dressinga u malom vrču.

Okruglice poslužite vruće s ukrasima i dressingom prelivenim odozgo.

Sastojci

  • 400g mljevene svinjetine
  • 1 pileća prsa, bez kože, nasjeckana na kockice
  • 200g čvrstog tofua, narezanog na kockice
  • 1 žlica gochujanga (fermentirane korejske čili paste)
  • 1 češanj češnjaka, sitno nasjeckan
  • 32 g kimchija
  • 1 dugi crveni čili, sitno nasjeckan
  • ½ stručka korijandera, nasjeckanog
  • 3 mlada luka, nasjeckana
  • Sol, papar
  • 1 paket okruglih omota za okruglice
  • Dressing
  • 2 žlice laganog sojinog umaka
  • 2 žlice crnog octa
  • 1 žličica tostiranog sezamovog ulja
  • 1 žlica mirina
  • Za ukras
  • 1 dugački crveni čili, bez sjemenki, sitno nasjeckan
  • 1 mladi luk, narezan
  • Sjemenke sezama
  • Prženi kozak

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve