Kopančice à Bulhão Pato
Recept iz: Filipa Gomes
Želite li tanjur prepun okusa, tipično portugalski, pripremite kopančice à Bulhão Pato.
Narežite šest češanja češnjaka i stavite ih pirjati u velikoj tavi na maslinovu ulju.
Narežite pola korijandra i dodajte češnjaku.
Zatim zalijte čašom bijelog vina i pustite da se malo kuha kako bi alkohol ispario.
Na kraju posolite i popaprite, te dodajte dobro oprane kopančice.
Narežite i drugu polovicu korijandra i dodajte u tavu kad se kopančice otvore.
Ponovno promiješajte, pričekajte 1-2 minute i zalijte limunovim sokom prije nego što poslužite ove ukusne tradicionalne kopančice à Bulhão Pato.

Narežite šest češanja češnjaka i stavite ih pirjati u velikoj tavi na maslinovu ulju.
Narežite pola korijandra i dodajte češnjaku.
Zatim zalijte čašom bijelog vina i pustite da se malo kuha kako bi alkohol ispario.
Na kraju posolite i popaprite, te dodajte dobro oprane kopančice.
Narežite i drugu polovicu korijandra i dodajte u tavu kad se kopančice otvore.
Ponovno promiješajte, pričekajte 1-2 minute i zalijte limunovim sokom prije nego što poslužite ove ukusne tradicionalne kopančice à Bulhão Pato.

Sastojci
- 1 kg kopančica 6 češnja češnjaka 1 čaša bijelog vina limunov sok korijandar maslinovo ulje sol papar
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Annabel Langbein
Pita sa slaninom i jajima
Recepti Mary Berry
Gratinirani komorač i krumpir
Recepti Ainsley Harriott
Tjestenina s morskim plodovima, čilijem i cherry rajčicama
Recepti Mary Berry
Terina s lososom i šparogama
Recepti Mary Berry
Losos en croute sa crvenim pestom i pečenim povrćem
Recepti Mary Berry
Pečeni goveđi file u umaku od pečenog češnjaka i senfa
Recepti Mary Berry
Ljetna dimljena šunka glazirana javorom sa svježim marelicama i začinom od đumbira
Recepti Mary Berry
Fileti lososa s umakom od začinskog bilja, prepeličjim jajima i šparogama
Recepti Jolanta Delibozova
Riba s pastom od maslina i mozzarellom
Recepti Jolanta Delibozova
Pile s limunom