Kolačići s voćem

Rudolph van Veen imao je dječački san – postati kuharom. Godine 1985. uspješno je završio kulinarsku školu u Bredi, a potom je radio kao glavni kuhar u Švicarskoj, specijalizirao se za slastičarske proizvode i u dvadeset sedmoj godini ostvaruje SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) Master – što je najviša pohvala koju jedan Nizozemac može dobiti.

 

Sastojci

  • 200 g bijele čokolade
  • 50 g pistacija
  • 150 g raznog suhog voća

Priprema

  • 1. Nasjeckajte čokoladu i dvije trećine otopite na parnoj kupelji. Umiješajte preostalu čokoladu dok se posve ne otopi i dok temperatura ne bude najviše 32 °C. Ovdje pogledajte kako se temperira čokolada.
  • 2. Sitno nasjeckajte suho voće. Na papiru za pečenje žlicom oblikujte kružiće od čokolade. Pospite ih pistacijama i suhim voćem te ostavite da se stvrdnu.

Povezani recepti

Vidi sve