Povezane emisije:Nina Babić: Moja francuska pekarnicaUključite se: Utorak 19 Studeni u 21:00 | Utorak 19 Studeni u 21:30

Opis

Način pripreme:

1. Stavite bjelanjak u zdjelicu miksera. Započnitemutiti na srednjoj brzini dok smjesa ne bude bijela i pjenasta.

2. Dodajte šećer žličicu po žličicu. Kada je sav šećer dodan, počnite miješati na visokoj brzini.

3. Kada se smjesazgusne, smanjite brzinu i dodajte ocat i kukuruzni škrob. Oni će učiniti unutrašnjost “Pavlove” kremastom i elastičnom/mekanom.

4. Opet povećajte brzinu i miješajte dok smjesa ne postane čvrsta i sjajna.

5. Napunite slastičarsku vrećicu smjesom i stavite 1A nastavak. Ubacite papir za pečenje na lim za pečenje. Napravite 12 diskova i 12 “poklopaca”. Pecite na 100 stupnjeva otprilike 90 minuta. Ostavite ih u pećnici kako bi se dobro ohladili. Ne otvarajte vrata prvih 15 minuta.

6. Kada se puslice dobro osuše, umutite vrhnje dok ne dobijete čvrstu pjenu.

7. Na osnovu koju ste napravili stavite sa žlicom šlag, zatim gore naslažite maline, a onda pokrijte poklopcem.

 

*Pecite u pećnici bez konvekcije. Dužina trajanja pečenja ovisi o pećnici.

Sastojci

Sastojci

  • 200 g bjelanjaka
  • 400 g šećera
  • 5 g vinskog octa
  • 10 g kukuruznog škroba
  • 700 g slatkog vrhnja
  • 35% masti
  • 300 g malina (kupina)

Povezani recepti