Kineski kupus iz woka s govedinom
Priprema:
- Izvadite meso da se zagrije na sobnoj temperaturi.
Miješana riža
- Miješanu rižu skuhajte prema uputama za kuhanje na pakiranju.
Kineski kupus iz woka
- U suhoj tavi popržite indijski oraščić i mljeveni kokos oko 4 minute.
- Presijecite kineski kupus na pola, otklonite srčiku i kupus narežite na tanke trakice.
- Zagrijte malo ulja u woku i pecite kupus oko 4 minute, neprestano miješajući.
- Presijecite papriku na pola po dužini, izvadite sjemenke, a papriku narežite na kockice.
- Mladi luk narežite na tanke kolutiće.
- U kupus umiješajte papriku i mladi luk pa sve zajedno pecite oko 4 minute.
- Dodajte prepržene indijske oraščiće i preprženi kokos kupusu, promiješajte i začinite umakom od soje i s malo svježe mljevenog papra.
Goveđe meso
- Meso narežite na tanke trakice i pospite prstohvatom soli i papra.
- U dubljoj tavi zagrijte malo ulja i pecite meso oko 4 minute s obje strane, dok ne bude pečeno i zlatnosmeđe boje.
Posluživanje
- Rasporedite kineski kupus iz woka po tanjurima. Po njemu poslužite trakice govedine.