Kineski kupus iz woka s govedinom

Priprema:

  • Izvadite meso da se zagrije na sobnoj temperaturi.

 

Miješana riža

  • Miješanu rižu skuhajte prema uputama za kuhanje na pakiranju.

 

Kineski kupus iz woka

  • U suhoj tavi popržite indijski oraščić i mljeveni kokos oko 4 minute.
  • Presijecite kineski kupus na pola, otklonite srčiku i kupus narežite na tanke trakice.
  • Zagrijte malo ulja u woku i pecite kupus oko 4 minute, neprestano miješajući.
  • Presijecite papriku na pola po dužini, izvadite sjemenke, a papriku narežite na kockice.
  • Mladi luk narežite na tanke kolutiće.
  • U kupus umiješajte papriku i mladi luk pa sve zajedno pecite oko 4 minute.
  • Dodajte prepržene indijske oraščiće i preprženi kokos kupusu, promiješajte i začinite umakom od soje i s malo svježe mljevenog papra.

 

Goveđe meso

  • Meso narežite na tanke trakice i pospite prstohvatom soli i papra.
  • U dubljoj tavi zagrijte malo ulja i pecite meso oko 4 minute s obje strane, dok ne bude pečeno i zlatnosmeđe boje.

 

Posluživanje

  • Rasporedite kineski kupus iz woka po tanjurima. Po njemu poslužite trakice govedine.

 

 

 

Sastojci

    Priprema