Kamenice na tri načina

Hera Te Kurapa je renomirana kuharica i televizijska ličnost poznata po svojoj strasti prema kuhanju i promicanju Maori kulinarske kulture. Ističe se svojom autentičnošću i inovativnim pristupom tradicionalnim receptima. Njezina misija je osnažiti žene i potaknuti ih da slijede svoje kulinarske strasti.

Sastojci

  • Kamenice u pola školjke
  • Crveni luk
  • Brašno
  • Salata od kupusa, mrkve i vrhnja
  • Aioli umak
  • Žemlje/ ili peciva za burger
  • Pivski ocat
  • Smeđi šećer
  • Sol i papar
  • Kamena sol
  • Parmezan
  • Kvasac
  • Šećer
  • Crveni luk

Priprema

  • Kanapei
  • 1. U zdjelu stavite mlaku vodu, kvasac i šećer, dobro promiješajte i ostavite 30 minuta
  • 2. Nakon što je smjesa nabubrela dodajte brašno
  • 3. Umijesite tijesto, prekrijte i ostavite neka se diže
  • 4. Nauljite kalup, ruke i tijesto
  • 5. Radite male kuglice veličine zalogaja
  • 6. Stavite u pećnicu na 15-20 minuta
  • 7. U zdjelu stavite samo-dizajuće brašno i ledeno hladnu vodu, te promiješajte
  • 8. Izvadite kamenice iz školjaka
  • 9. Meso kamenice stavite u tijesto i duboko ih pržite
  • 10. Za to treba 30 sekundi
  • 11. Male žemlje izvadite iz pećnice, dodajte salatu od kupusa, kamenice u tijestu i aioli umak na svaku prepolovljenu stranu žemlje.
  • Kilpatrick nadjev
  • 1. Na dno vašeg kalupa stavite kamenu sol, zatim kamenice, slaninu, Worcestershire umak, sir parmesan
  • 2. Stavite na grill, na 120 stupnjeva
  • Sirovo
  • 1. U zdjelu stavite ocat, nasjeckani crveni luk, smeđi šećer, te promiješajte
  • 2. Taj preljev pospite po kamenicama

Povezani recepti

Vidi sve