Simon Rimmer rođen je 5. svibnja 1963. u Engleskoj. 

Najprije je studirao modu i dizajn, a kuhati je naučio kasnije, sam. 1990. je kupio svoj prvi restoran, u Manchesteru. Greens je vegetarijanski restoran, a Rimmer je postao poznat upravo po svojoj inovativnoj vegetarijanskoj hrani. 

 

Sastojci

  • 4 X 225g debelih odrezaka ramsteka
  • 500 g preostale Biryani riže
  • 750 ml - 1 litra povrtnog temeljca
  • 150 ml vrhnja
  • 2 žlice nasjeckanog korijandera
  • S Naan kruh croutonima

Priprema

  • 1. U tavi zagrijte povrtni temeljac i dodajte rižu.
  • 2. Neka zakipi pa kuhajte 3-4 minute. Izmiksajte polovicu smjese u blenderu dok ne postane glatka.
  • 3. Vratite smljevenu smjesu natrag u tavu s preostalom polovicom.
  • 4. Dodajte vrhnje pa neka krčka još 3-4 minute.
  • 5. Poslužite u zdjelama uz tostirane croutone naan kruha i nasjeckani korijander.

Povezani recepti

Vidi sve