Jednostavni kruh bez glutena
Recept iz: Rudolph van Veen
Dodatne potrepštine
Kalup za pečenje kruha dužine 30 cm, maslac kojim ćete ga namastiti, papir za pečenje.
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200 °C i namašćeni kalup prekrijte papirom za pečenje. Suhe sastojke umiješajte u jednoj posudi. Kuhačom umiješajte mlaćenicu. Nemojte predugo miješati tijesto i nemojte ga mijesiti. Tijesto smije biti vlažno. Tijesto odmah stavite u kalup i pecite ga oko 30 minuta.
Sastojci
- Sastojci150 g heljdina brašna 150 g kukuruznog brašna 150 g rižina brašna 100 g bademova brašna 1 žličica soli 400 ml mlaćenice 3 žličice praška za pecivo bez glutena
Priprema
Povezani recepti
Vidi sveRecepti Rudolph van Veen
Tekstualni kolačići
Recepti Rudolph van Veen
Flammkuchen
Recepti Rudolph van Veen
Desertna pizza s voćem
Recepti Rudolph van Veen
Mini kolači od limunade
Recepti Rudolph van Veen
Medvjeđi kolači
Recepti Rudolph van Veen
Čokoladna fontana sa sljezom i svježim voćem
Recepti Rudolph van Veen
Biskvit (plata s voćem)
Recepti Rudolph van Veen
Schwarzwald torta
Recepti Rudolph van Veen
Portugalska rolada
Recepti Rudolph van Veen
Tiramisu s jagodama