Priprema:

Uliti ulje u zagrijani wok i dodati đumbir i češnjak. Kada postane zlatne boje dodati piletinu u wok i izmiješati. Dodati umak i izmiješati. 

Nasjeckani patlidžan i gljive umiješati na 1 do 2 minute dok patlidžan ne omekša. Dodati umak, prokuhati i ponovno izmiješati. Dodati soju i izmiješati. Poslužiti s rižom.

Sastojci

  • 1 x 2 cm komad đumbira, sitno narezan
  • 1 češanj češnjaka, sitno narezan
  • 2 žlice ulja 
  • 8 svježih shee-take gljiva, narezanih
  • 1 mali plavi patlidžan, nasjeckan
  • 2 žlice ukiseljene soje
  • 2 pileća bataka, narezana
  • Umak
  • 2 žličice šećera 
  • 1 žlice sojinog umaka
  • ½ žličice ulja sezama 
  • 1 žlica mirina
  • 1 žlica miso smjese
  • Kuhana riža za serviranje

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve