Janjeći paprikaš s chorizom od losa

Priprema:

Narezati janjetinu na jednake kockice i peći je dok ne potamni u posudi na kapi ulja. Dodati goveđi bujon, pivo i demi-glace. Ostaviti da se kuha 2 sata dok meso ne omekša.

Narezati korjenasto povrće na jednake kockice i staviti ga u posudu. Dodati leću, balzamični ocat i malo goveđeg bujona. Naribati češnjak i đumbir u gulaš i dodati nekoliko manjih komadića chorizo kobasice. Začiniti s malo garam masale i kima. Ostaviti gulaš da se krčka dok se povrće ne skuha. Poslužiti s kiselim vrhnjem.

Sastojci

  • Sastojci1 kg janjećeg pečenja 1.5 l organskog goveđeg bujona ulje 3.5 dl organskog tamnog piva 15 jušna žlica demi-glecea 1 velika mrkva 150 g korabe 150 g pasternaka 2.5 dl crne leće 4 žlice balzamičnog octa 1 čajna žličica đumbira naribanog 150 g 1 čajna žličica češnjaka naribanog 150 g svježe chorizo kobasice (ili kobasice od losa) malo garam masale malo kima kiselo vrhnje

Priprema

    Povezani recepti

    Vidi sve